NEW

Botol cebok

€ 12,95 € 9,95
NEW

Botol cebok

€ 12,95 € 9,95

De Indonesische pantat-douche, inclusief luxe verpakking, gebruiksaanwijzing en tips voor een gezonde stoelgang.

Het ontwerp van de botol cebok is gemaakt aan de hand van de fles die mijn opa, oma en moeder gebruikten.

Klebonnetjes

De nieuwste chocolade verwennerijen zijn de klebonnetjes, vernoemd naar de klepon. Klepon is een gestoomd rijstballetje van pandan, rijstebloem en kokos, gevuld met gula djawa. De Klebonnetjes zijn chocolade truffels, met de uitstraling van de klepon. Wij hebben drie varianten

Ricky's Reaper Roulette

Klik hier voor alle informatie over de spelregels en de gimmicks van de Ricky's Reaper Roulette met de Ricky's Reaper Bomb-bon, designed bij Rumah Rasa.

  1. Een doosje 'Ricky's Reaper Roulette' bevat twee Bomb-bons en twee zoete cendol bonbons. Aan de buitenkant is niet te zien welke welke is en daar begint de challenge: wie gaat er stuk bij de hete? Wie komt er mee weg door de cendol bonbon te pakken? Je kan het met twee of vier personen spelen. Het enige wat zeker is, is dat de bonbons diagonaal in het doosje verdeeld zijn. Pak je twee verticale of horizontale bonbons dan heb je gegarandeerd én een hete én een zoete bonbon. 

Laat ieder cadeau apart inpakken met de Rumah Rasa uitstraling. Je kan ook een handgeschreven kaart toevoegen met maximaal 100 tekens.

Bonbons met de geuren en smaken uit Indonesië

Thee en koffie

Ansichtkaarten - Kartu pos

Tegelspreuken en divers

Lederen cadeautjes voor hem/haar of jezelf

Kleding en accessoires

Op onderstaand kan een langere levertijd zitten. Heb je een bestelling met meerdere verschillende items, zal deze in één keer uitgeleverd worden.