Op één van het meest Indonesisch plekje van Nederland, in Dierenpark Taman Indonesia te Kallenkote, bieden wij een gastronomisch Indonesisch diner. 

Hoe ziet de avond er uit?

De deuren gaan om 17:30 uur open, en wij ontvangen u dan met een welkoms-bubbel, met of zonder alcohol. Het eerste gerecht zal rond 18:00 geserveerd worden, dus wees op tijd. U krijgt 8 gerechten, verdeeld over 6 gangen en eindigen rond 22:30 uur. Tijdens de avond wordt u voorzien van culinaire creaties met een Indonesische inslag.  Soms herkent u de smaken meteen, maar presenteren wij de gerechten anders; in alles herkent u  de smaken en geuren uit Indonesië. De wijnen zijn zorgvuldig uitgekozen in samenwerking met Erik van de Wijntherapeut. Het alcoholvrije arrangement is bedacht door Xandra, maître bij restaurant Lagom in Harderwijk.

Bij mooi weer zullen wij letterlijk tussen de dieren plaats nemen, bij minder weer toveren wij de Warung  makanan om tot een stijlvol restaurant. Neem sws warme kleding mee, voor het geval u het toch wat kouder krijgt tijdens het diner.

Prijzen

  • 6 gangen, inclusief twee amuses 77,50
  • wijnarrangement 39,50
  • 1/2 wijnglazen arrangement 25,00
  • alcoholvrij arrangement 39,50
  • Bruis of plat water 6,95

Reserveren

Reservering zal gebeuren middels een voorschot op uw culinaire avond.  Restitutie is tot één week voor aanvang. Vermeld duidelijk bij de reservering de eventuele allergieën en dieetwensen. Helaas kunnen we op de dag zelf geen wijzigingen in het menu meer aanbrengen. De avond gaat door bij een deelname vanaf 30 personen. Wordt dit aantal niet behaald, dan zal uw aanbetaling direct terug worden gestort, inclusief een kleine tegemoetkoming vanuit Rumah Rasa,

 

Met deze voorschot op de Indonomische avond, bevestig u uw reservering. Deze voorschot is per persoon, per tafel. Dranken en anderen zal op het einde van de avond met u verrekend worden.

Voor vragen, WhatsApp

of mail naar mailadres

Het adres naar Taman Indonesia

Kallenkote 53

8345 HE Kallenkote