Welkom op de pagina van de Ricky's Reaper Roulette! Bonbonmaker Rumah Rasa en cabaretier Ricky Risolles hebben de handen ineen geslagen en de HEETSTE bonbon ter wereld ontwikkeld. Uiteraard met Carolina Reaper, de heetste peper ter wereld! 

Een doosje 'Ricky's Reaper Roulette' bevat twee Bomb-bons en twee zoete cendol bonbons. Aan de buitenkant is niet te zien welke welke is en daar begint de challenge: wie gaat er stuk bij de hete? Wie komt er mee weg door de cendol bonbon te pakken? Je kan het met twee of vier personen spelen. Het enige wat zeker is, is dat de bonbons diagonaal in het doosje verdeeld zijn. Pak je twee verticale of horizontale bonbons dan heb je gegarandeerd én een hete én een zoete bonbon. 

Kijk elkaar even diep in de ogen aan en beslis welke je gaat pakken. Neem de bonbons in één hap in de mond en laat het even rondgaan in je gehemelte. De een zal tranen in de ogen krijgen van pittigheid, de ander van geluk. Veel succes en plezier! 

Ohja, en maak een filmpje van je challenge. Hoe hilarischer hoe leuker, en deel dit filmpje op onze Facebookpagina.

Bewaar de bonbons op een droge plek, 13-18 graden celsius. Dus niet in de koelkast zoals velen dat denken. De kwaliteit en houdbaarheid van de bonbons gaan hierdoor alleen maar achteruit, hoe tegenstrijdig dit ook klinkt.

 

 

 

 

Bekijk de gehele film van de eerste Ricky's Reaper Roulette  Da Bomb-bon edition via deze link

  1. Een doosje 'Ricky's Reaper Roulette' bevat twee Bomb-bons en twee zoete cendol bonbons. Aan de buitenkant is niet te zien welke welke is en daar begint de challenge: wie gaat er stuk bij de hete? Wie komt er mee weg door de cendol bonbon te pakken? Je kan het met twee of vier personen spelen. Het enige wat zeker is, is dat de bonbons diagonaal in het doosje verdeeld zijn. Pak je twee verticale of horizontale bonbons dan heb je gegarandeerd én een hete én een zoete bonbon. 

Onderdeel van de roulette

Cendol bonbon

Deze bonbon is een onderdeel van de Ricky's Reaper Roulette. Deze bonbon heeft een gel van pandan en kokos en een ganache van kokosmelk en gula djawa / palmsuiker.

Ingrediënten:

Cacao, zonnebloemlecithine, cacaoboter, suiker, natuurlijke vanille, volle melk, citroenzuur, E440a, glucose, kokosmelk, palmsuiker, boter, pandan,  E172, E170, E153

Allergenen:

Lactose en nachtschade

Onderdeel van de roulette

Bomb-bon

Deze bonbon is een onderdeel van de Ricky's Reaper Roulette. Deze bonbon heeft een gel van 100% Carolina Reaper en een ganache van Carolina Reaper. De Carolina Reaper is vanaf 2017 de pittigste peper van de wereld, volgens de Guinnessbook of records.

Ingrediënten:

Cacao, zonnebloemlecithine, cacaoboter, suiker, natuurlijke vanille, volle melk, citroenzuur, E440a, glucose,  Carolina Reaper, zout, room, invertsuiker E172, E170, E153

Allergenen:

Lactose en nachtschade