Kookworkshop

Deze kookworkshops kunt u boeken voor op uw locatie. Het voordeel van bijvoorbeeld bij u thuis, is dat u leert koken met uw eigen pannen en in uw eigen omgeving. Samen met minimaal 4 personen kunt u gezellig samen de (h)eerlijke gerechten maken en daarna ook nog opeten. Het maximaal aantal personen is afhankelijk van uw locatie. Wilt u andere gerechten in plaats van of erbij leren, neem dan eerst contact op met ons. 

Wij zorgen ervoor dat er voor bij het eten nasi goreng (gebakken rijst) is. Het recept krijgt u natuurlijk ook voor een volgende keer.  Wij kunnen ook voor wijn en/of bier zorgen voor bij het eten.

Neem via deze link contact op en wij zullen er samen uitkomen.

 

Reiskosten zijn 0,21 per km vanaf 5 km vanaf onze locatie.

 

Streetfood: € 72,00

Handzame hapjes die een link hebben naar een authentiek gerecht. De eis is natuurlijk dat u het gemakkelijk uit het vuistje kan eten.

  • Tahu isi - Gevulde sojablok
  • Lemper - Rijstrolletje met een kipvulling
  • Pangsit goreng - Gefrituurd deeghapje
  • Djagung perkedel – Maïskoekje
  • Satay ayam - kipsaté met kecapsaus

 

Indonesisch exclusief: € 99,00

Exclusieve gerechten uit de Gordel van Smaragd.

  • Daging rawon dua - gesmoorde rundvlees met de keluwak
  • Satay kambing - saté van geitenbokjes
  • Trancam - groenten met een droge kokosmarinade
  • Rendang telur - ei in een pittig, kruidige saus

 

Mini rijsttafel (3 lessen): € 289,00.                                                                 

Leer in 3 lessen een mini rijsttafel te maken.

Les 1: Sambal goreng buncis, ayam opor, babi kecap en lemper
Les 2: Soto ayam, tempeh goreng,sambal goreng telur en djagumg perkedel
Les 3: Sajur lodeh, frikadel pangang, saté ayam en gado gado rol

 

Wil jij iets anders leren, het aanbod aanvullen of veranderen.... neem dan contact op! Ik ben nieuwsgierig..