Bewaar de bonbons donker, op een temperatuur van max 13-18 graden. Ze zijn dan vier weken houdbaar. Bewaar ze NIET in de koelkast!
Pisang goreng bonbon
Kleur: Geel / groen met zwarte spetters
Vulling: Ganache van witte chocolade met gebakken banaan
Geur: Vanille banaan
Smaak: Zacht, hartig en banaan
Allergenen: Lactose en gluten
Stroop susu bonbon
Kleur: Roze met witte spetters
Vulling: Witte chocolade, kokosroom met rozensiroop
Geur: Bloeiende rozengeur
Smaak: Zoet, verkoelend en zacht
Allergenen: Lactose
Pandan bonbon
Kleur: Groen / wit met rode spetters
Vulling: Ganache van witte chocolade en pandan
Geur: Aroma van Indische vanille
Smaak: Zacht nootachtig met frisse vanille
Allergenen: Lactose
Passievrucht bonbon
Kleur: Geel met zwarte spetters
Vulling: Ganache van witte chocolade met verse passievrucht
Geur: Rijke geur van tropische vruchten
Smaak: Fris, zoetzuur
Allergenen: Lactose
Mango asem pedis bonbon
Kleur: Rood / geel
Vulling: Ganache van witte chocolade met mango, asam en lombok
Geur: Frisse zomerse mango
Smaak: Rijpe mango, friszuur en pittige kick op het eind
Allergenen: Lactose en nachtschade
Spekkoek bonbon
Kleur: Witte met bronzen streep
Vulling: Twee lagen ganache van witte en melkchocolade met de spekkoek kruidenmelange van Titi Waber
Geur: Vertrouwde spekkoekgeur
Smaak: Nostalgisch, kruidig, verslavernd
Allergenen: Lactose
Sambal bonbon
Kleur: Dieprood / groen
Vulling: Ganache van donkere chocolade en sambal van Rumah Rasa
Geur: Donkere chocolade, frisse limoen, robuust
Smaak: Zacht, fris en pedis
Allergenen: Lactose en nachtschade
Durian bonbon
Kleur: Zwart met bronskleurige spetters
Vulling: Ganache van witte chocolade met verse durian
Geur: Dit moet u zelf ontdekken!
Smaak: Romig, zoetfruitig, hartig en stinkend lekker
Allergenen: Lactose
Rendang bonbon
Kleur: Goud / brons
Vulling: Ganache van donkere chocolade, kokosmelk en bumbu van rendang
Geur: Explosie van hartig, kruidig en frisheid
Smaak: Romig, hartig, een beetje pedis met de frisheid van djuruk purut
Allergenen: Lactose en nachtschade
Hieronder de Ricky Risolles Reaper Roulette bonbons
Ricky Risolles Reaper Bomb-bon
Kleur: Wit met zwarte spetters een gouden veeg
Vulling: Ganache van melk chocolade en een gel met de pittigste peper van de wereld, de Carolina Reaper.
Geur: Chocolade en hartig
Smaak: Chocolade, pittig, pittig en heel pittig
Allergenen: Lactose en nachtschade
Cendol bonbon
Kleur: Wit met zwarte spetters een gouden veeg
Vulling: Ganache van witte chocolade met kokosroom, pandan en een gel van gula djawa
Geur: Fris, vanille en kokos
Smaak: Zacht, vanille, kruidige palmsuiker en kokos
Allergenen: Lactose
Klebonnetjes
Doen ze je niet ergens aan denken? Als u goed kijkt ziet er misschien de Klepon in deze overheerlijke truffels. Deze klebonnetjes zijn chocolade truffels met de smaken vanuit Indonesië.
Klebonnetje Hijau
Kleur: Groen
Vulling: Ganache van melk chocolade met pandan en gula djawa
Geur: Fris, vanille
Smaak: Zacht, vanille en kruidige palmsuiker
Allergenen: Lactose
Klebonnetje Biru
Kleur: Blauw
Vulling: Ganache van witte chocolade met Verse durian
Geur: Verrassend?
Smaak: Naar mijn mening is het met overrijp exotisch fruit als mango en passievrucht, met rauwe knoflook en uien
Allergenen: Lactose
Klebonnetje Merah Jambu
Kleur: Roze
Vulling: Ganache van witte chocolade met kokosroom en rozensiroop
Geur: Rozenblaadjes
Smaak: Zacht, zoet, kokos en rozen
Allergenen: Lactose
Klebonnetje Pelangi XXL
3 klebonnetjes Hijau
3 klebonnetjes Merah jambu
3 klebonnetjes kuning
3 klebonnetjes biru
Allergenen: Lactose en nachtschade
Klebonnetje Kuning
Kleur: Geel
Vulling: Ganache van witte chocolade met mango, asem en lombok
Geur: Fris, fruitige mango
Smaak: Zacht, zoet, zuur en een klein pittigheidje op het eind
Allergenen: Lactose en nachtschade
Klebonnetje Pelangi
3 stuks klebonnetje hijau
3 stuks klebonnetje merah jambu
3 stuks klebonnetje kuning
Allergenen: Lactose en nachtschade
Teh en Kopi Rasa - thee en koffie van Rumah Rasa
Jamu teh
Jamu’s worden al eeuwenlang in Indonesië gebruikt om je
immuunsysteem een boost te geven, het zit boordevol vitamines!
De groene thee met gember, geelwortel, citroengras en limoen helpt tegen griep,
werkt ontstekingsremmend en is goed voor de spijsvertering.
Herkomst: De groene thee komt uit Java - Jayanegara estate
Smaak: Fris kruidige
Geur: Kruidigheid en fris
Ingrediënten: Groene thee, gedroogde gember, geelwortel, citroengras en limoen
Gebruiksaanwijzing: 4 gram per kopje, 70 – 90 graden 5 minuten
Melati teh
Melati-thee helpt bij de concentratie,
vermindert spierpijn en vermindert allergieën. Door de concentratie
aan antioxidanten en vitamines krijgt je immuunsysteem een boost.
Melati-thee werkt ook ontspannend en
zorgt zo voor een goede nachtrust.
Zacht bloemige smaak
Herkomst: Orange pekoeblad hand geplukt op West-Java
Smaak: Bloemig, friszoetig
Ingrediënten: Hoogwaardige zwarte thee (ornage pekoeblad) en gedroogde Indische Jasmijnbloesem.
Gebruiksaanwijzing: 4 gram per kopje, 80 graden -3-4 minuten
Kopi Rasa - koffie Rumah Rasa
Single origin, handgeplukt en natuurlijk de beste bonen, alleen van het eiland Sulawesi - Indonesië.
Kopi Rasa heeft een krachtig en uitgesproken body en is
het best te omschrijven als een karaktervolle, kruidige en
krachtige espresso met een lage zuurgraad.
Herkomst: Sulawesi - Indonesië
Smaak: Kruidig met tonen van donkere chocolade
Geur: Donkere koffietonen
Ingrediënten: 100% Arabica bonen
Gebruiksaanwijzing: Perfect voor espresso, blijft ook overeind bij het gebruik van een cappuccino.
Deze koffie is alleen in bonen te bestellen en in 300 en 500 grams verpakkingen.
Kopi Tubruk - koffie tubruk
One tree planted
Bij elke pak verkochte koffie zal er één boom geplant worden op Sumatra en Borneo om de diversiteit te stimuleren en zo het ecosysteem te herstellen. Door deze koffie te kopen doneert u dus direct aan het opbouwen en handhaven vanhet leefgebied van de inheemse dieren van Indonesië.Deze actie gaat via de organisatie: One tree planted. Voor meer informatie: https://onetreeplanted.org/collections/asia/products/indonesia