Bewaar de bonbons donker, op een temperatuur van max 13-18 graden. Ze zijn dan vier weken houdbaar. Bewaar ze NIET in de koelkast!

Pisang goreng bonbon

Kleur: Geel / groen met zwarte spetters

Vulling: Ganache van witte chocolade met gebakken banaan

Geur: Vanille banaan

Smaak: Zacht, hartig en banaan

Allergenen: Lactose en gluten

 

Stroop susu bonbon

Kleur: Roze met witte spetters

Vulling: Witte chocolade, kokosroom met rozensiroop

Geur: Bloeiende rozengeur

Smaak: Zoet, verkoelend en zacht

Allergenen: Lactose

Pandan bonbon

Kleur: Groen / wit met rode spetters

Vulling: Ganache van witte chocolade en pandan

Geur: Aroma van Indische vanille

Smaak: Zacht nootachtig met frisse vanille

Allergenen: Lactose 

 

Passievrucht bonbon

Kleur: Geel met zwarte spetters

Vulling: Ganache van witte chocolade met verse passievrucht

Geur: Rijke geur van tropische vruchten

Smaak: Fris, zoetzuur

Allergenen: Lactose 

Mango asem pedis bonbon

Kleur: Rood / geel

Vulling: Ganache van witte chocolade met mango, asam en lombok

Geur: Frisse zomerse mango

Smaak: Rijpe mango, friszuur en pittige kick op het eind

Allergenen: Lactose en nachtschade

Spekkoek bonbon

Kleur: Witte met bronzen streep

Vulling: Twee lagen ganache van witte en melkchocolade met de spekkoek kruidenmelange van Titi Waber

Geur: Vertrouwde spekkoekgeur

Smaak: Nostalgisch, kruidig, verslavernd

Allergenen: Lactose 

Sambal bonbon

Kleur: Dieprood / groen

Vulling: Ganache van donkere chocolade en sambal van Rumah Rasa

Geur: Donkere chocolade, frisse limoen, robuust

Smaak: Zacht, fris en pedis

Allergenen: Lactose en nachtschade

Durian bonbon

Kleur: Zwart met bronskleurige spetters

Vulling: Ganache van witte chocolade met verse durian

Geur: Dit moet u zelf ontdekken!

Smaak: Romig, zoetfruitig, hartig en stinkend lekker

Allergenen: Lactose

Rendang bonbon

Kleur: Goud / brons

Vulling: Ganache van donkere chocolade, kokosmelk en bumbu van rendang

Geur: Explosie van hartig, kruidig en frisheid

Smaak: Romig, hartig, een beetje pedis met de frisheid van djuruk purut

Allergenen: Lactose en nachtschade

Hieronder de Ricky Risolles Reaper Roulette bonbons

Ricky Risolles Reaper Bomb-bon

Kleur: Wit met zwarte spetters een gouden veeg

Vulling: Ganache van melk chocolade en een gel met de pittigste peper van de wereld, de Carolina Reaper.

Geur: Chocolade en hartig

Smaak: Chocolade, pittig, pittig en heel pittig

Allergenen: Lactose en nachtschade

Cendol bonbon

Kleur: Wit met zwarte spetters een gouden veeg

Vulling: Ganache van witte chocolade met kokosroom, pandan en een gel van gula djawa

Geur: Fris, vanille en kokos

Smaak: Zacht, vanille, kruidige palmsuiker en kokos

Allergenen: Lactose

Teh en Kopi Rasa - thee en koffie van Rumah Rasa

Jamu teh

Jamu’s worden al eeuwenlang in Indonesië gebruikt om je
immuunsysteem een boost te geven, het zit boordevol vitamines!
De groene thee met gember, geelwortel, citroengras en limoen helpt tegen griep,
werkt ontstekingsremmend en is goed voor de spijsvertering.

Herkomst: De groene thee komt uit Java - Jayanegara estate
Smaak: Fris kruidige 

Geur: Kruidigheid en fris

Ingrediënten: Groene thee, gedroogde gember, geelwortel, citroengras en limoen

Gebruiksaanwijzing: 4 gram per kopje, 70 – 90 graden 5 minuten

Melati teh

Melati-thee helpt bij de concentratie,
vermindert spierpijn en vermindert allergieën. Door de concentratie
aan antioxidanten en vitamines krijgt je immuunsysteem een boost.
Melati-thee werkt ook ontspannend en
zorgt zo voor een goede nachtrust.
Zacht bloemige smaak 

Herkomst:  Orange pekoeblad hand geplukt op West-Java

Smaak: Bloemig, friszoetig

Ingrediënten: Hoogwaardige zwarte thee (ornage pekoeblad) en gedroogde Indische Jasmijnbloesem.

Gebruiksaanwijzing: 4 gram per kopje, 80 graden -3-4 minuten

Kopi Rasa - koffie Rumah Rasa

Single origin, handgeplukt en natuurlijk de beste bonen, alleen van het eiland Sulawesi - Indonesië.
Kopi Rasa heeft een krachtig en uitgesproken body en is
het best te omschrijven als een karaktervolle, kruidige en
krachtige espresso met een lage zuurgraad.

Herkomst: Sulawesi - Indonesië

Smaak: Kruidig met tonen van donkere chocolade

Geur: Donkere koffietonen

Ingrediënten: 100% Arabica bonen

Gebruiksaanwijzing: Perfect voor espresso, blijft ook overeind bij het gebruik van een cappuccino. 

Deze koffie is alleen in bonen te bestellen en in 300 en 500 grams verpakkingen.

One tree planted

Bij elke pak verkochte koffie zal er één boom geplant worden op Sumatra en Borneo om de diversiteit te stimuleren en zo het ecosysteem te herstellen. Door deze koffie te kopen doneert u dus direct aan het opbouwen en handhaven vanhet leefgebied van de inheemse dieren van Indonesië.Deze actie gaat via de organisatie: One tree planted. Voor meer informatie: https://onetreeplanted.org/collections/asia/products/indonesia

Klebonnetje

Doen ze je niet ergens aan denken?

Als u goed kijkt ziet er misschien de Klepon in deze overheerlijke truffels.

Deze klebonnetjes zijn witte chocolade pandantruffels met kokoskruim, gevuld met een ganache met gula djawa.

Kleur: Groen met kokoskruim

Vulling: Ganache van melk chocolade met pandan en gula djawa

Geur: Vanille en kokos

Smaak: Zacht, vanille, nootachtig, kruidige palmsuiker en kokos

Allergenen: Lactose