De workshop culidiner

 

Culidiner dag 1 of dag 2 kost € 49,50 per persoon, inclusief een wijnproeverij. Doe je mee op beide dagen dan betaal je geen € 99,00 maar € 90,00 per persoon.

De Culidiner workshop gaat alleen door bij een minimum van 6 deelnemers.

 

Culidiner dag 1: 

Deze workshop bestaat uit twee dagen omdat het anders te intensief is. Hierbij gaan wij ook de wijnen proeven die ik erbij bedacht heb.

  • Carpaccio van diamanthaas met een creme van rendang, gebakken kokos en een acar van gefermenteerde rijstazijn.
  • Sop Rawon dan telur asin, een krachtige runderbouillon met keluwak, gezouten eieren, sojabonen en bosui.
  • Ikan bumbu opor, verschillende vissoorten op verschillende manieren bereidt met een kruidige oporsaus, gewokte groenten en een nasi gurih (voor diegene die niet van vis houdt, maken wij het met verschillende gedeeltes van de kip)

 

Culidiner dag 2: 

Deze workshop bestaat uit twee dagen omdat het anders te intensief is. Hierbij gaan wij ook de wijnen proeven die ik erbij bedacht heb.

  • Dua pangsit, salade van gevulde dumplings op diverse manieren bereidt met een gevulde spaanse peper, gevulde tahoe en een eigen ketjap manis
  • Ayam isi, gevulde kiprolletje met gewokte groenten, boemboe balisaus en een nasi gurih. 
  • Dadar gulung, met gezoete kokos gevulde pandanflensjes en mango-spaanse peper ijs