Uitleg, lees even goed de spelregels door om deze pop-up betaalbaar te houden.

Wij  organiseren maar één keer in de maand een middag/avond  en willen wij er ook voor zorgen dat het steeds betaalbaar blijft voor mezelf en dus ook voor jullie. Wij moeten precies op maat inkopen en koken, want alles wat teveel wordt ingekocht, kan niet voor een andere keer gebruikt worden. Daarom vragen wij u vooruit te betalen en kunnen wij u geen geld terug geven als u onverhoopt verhinderd bent. Wel kunnen wij u dan op een  volgende pop-up inplannen.

Ook wil ik u vragen  om vooraf aan te geven of u denkt bijpassende wijn of bier te drinken tijdens het diner. Wij kunnen dan hier beter op inspelen en de verkoopprijs lager houden dan u elders gewend bent. Mocht u op de avond van gedachten veranderen dan is dat geen groot probleem, maar dan kunnen wij hier een beetje op inkopen. De drankjes kunt u op de avond afrekenen.

Als laatste vragen wij u om bij de reservering aan te geven of u ergens allergisch voor bent, of dat u iets echt niet lust. Wij willen alleen maar gezelligheid en lekker eten voor u en voor onszelf.

Voor opmerkingen of meer informatie whatsapp +31681686668  of mail naar  info@rumahrasa.nl

Indonomisch diner

Maandelijks gaat Rumah Rasa een pop-up doen op het treinstation in Ermelo bij Vanneau café. Wij serveren een 4 gangen Indonomisch diner, inclusief amuses en afsluitend met de Rumah Rasa bonbon proeverijtje en kopi tubruk of teh.

De kosten zijn per persoon 39,50 voor het menu. Daarnaast kunt u kiezen voor bijpassende wijnen of bier a 5,50 per glas. 

Deur open vanaf 16:00 | aanvang diner 16:30 | einde diner 21:00!

Vooraf het bedrag overmaken naar G. Rutten, o.v.v. uw naam en Pop-up. 

NL62 INGB 000426583