Uitleg, lees even goed de spelregels door om deze pop-up betaalbaar te houden.

Wij  organiseren maar één keer in de maand een middag/avond  en willen wij er ook voor zorgen dat het steeds betaalbaar blijft voor mezelf en dus ook voor jullie. Wij moeten precies op maat inkopen en koken, want alles wat teveel wordt ingekocht, kan niet voor een andere keer gebruikt worden. Daarom vragen wij u vooruit te betalen en kunnen wij u geen geld terug geven als u onverhoopt verhinderd bent. Wel kunnen wij u dan op een  volgende pop-up inplannen.

Ook wil ik u vragen  om vooraf aan te geven of u denkt bijpassende wijn of bier te drinken tijdens het diner. Wij kunnen dan hier beter op inspelen en de verkoopprijs lager houden dan u elders gewend bent. Mocht u op de avond van gedachten veranderen dan is dat geen groot probleem, maar dan kunnen wij hier een beetje op inkopen. De drankjes kunt u op de avond afrekenen.

Als laatste vragen wij u om bij de reservering aan te geven of u ergens allergisch voor bent, of dat u iets echt niet lust. Wij willen alleen maar gezelligheid en lekker eten voor u en voor onszelf.

Voor opmerkingen of meer informatie whatsapp +31681686668  of mail naar  info@rumahrasa.nl

Maandelijks wilt Rumah Rasa een pop-up doen. Wij serveren dan een 4 of 5 gangen Indonomisch diner. Het betreft een aanschuiftafel, waar iedereen hetzelfde menu op het zelfde moment krijgt voorgeschoteld.

Rumah Rasa zoekt een restaurant, met een keuken die zichzelf beschikbaar stelt. Samen gaan wij dan een Indonomisch menu samenstellen met bijpassende wijnen en/of bieren.