Indonomisch 7 september Mata mata harderwijk

Donderdag 7 september zal Rumah Rasa samenwerken met restaurant Mata Mata uit Harderwijk..

Mata Mata staat vooral bekend om zijn pinxtos en huis gebrouwen bier. Pinxtos zijn kleinere hapjes uit Spaans Baskenland, alwaar de chefkok Victor vandaan komt. Pinxtos worden beschouwd als de sociale hoeksteen van de samenleving. Je begrijpt dan al wel waarom Rumah Rasa gekozen heeft voor dit restaurant.

Wij zullen u een meer gangen menu gaan voorschotelen met meer dan 10 verschillende soorten kleine gerechtjes uit Indonesië. Natuurlijk zit er een knipoog naar de authentieke gerechten vanuit Baskenland. Samen met Erik van Duijn, de wijntherapeut,  stellen wij een goed bijpassend wijnarrangement samen. Natuurlijk kunnen wij ook het bierassortiment van Mata Mata adviseren.

De inloop van de avond met de eerste amuse, begint om 17:00 en eindigt uiterlijk om 22:30 uur. De kosten zijn 62,50 euro p.p. die vooraf, middels overboeking afgerekend dient te worden.

U kunt reserveren via onderstaande link, alwaar u meer informatie krijgt over de avond. Voor dat u naar huis gaat krijgt u nog een blijvend aandenken van de avond mee naar huis.

Reserveer snel want vol = vol, en reserveer HIER, of stuur een whatsapp 0681686668.

 

Heeft u vragen, dan kunt u ook deze stellen via bovenstaande links!

 

Graag tot 7 september, Terima kasih en Adios...